Geplaatst op

Patella Brace

Push-med-Patellabrace

Een patella brace koopt u om de knieschijfpees te ondersteunen zodat u uw dagelijkse- en sportactiviteiten pijnloos uit kunt voeren. Bij MijnBrace heeft u de keuze uit een groot aanbod patella braces. Onze patella braces zijn geschikt voor klachten zoals Jumpers knee en Osgood Schlatter. Door gerichte druk uit te oefenen zorgt een patella brace dat klachten verminderen.

Welke Patella braces zijn er ?

De onderstaande patella braces ondersteunen de knieschijfpees en verlicht klachten die komen door een jumpers knee of osgood schlatter:

Online Patella brace kopen

Heeft u last van uw knieschijfpees waardoor dagelijkse activiteiten niet uitgevoerd kunnen worden of optimaal sporen niet mogelijk is ?Een patella brace ondersteunt de knieschijfpees waardoor klachten verminderen.

Wat is het nut van een patella brace?

Door gerichte druk te geven op de knieschijfpees kan de patella brace ondersteuning bieden bij de volgende klachten:

  • Jumpers knee
  • Osgood schlatter
  • Knieschijfpees problematiek

Ontdek ons assortiment

Bij MijnBrace vindt u een ruim aanbod aan patella braces gemaakt van hoogwaardig materiaal. Bekijk onderstaand overzicht voor een selectie van ons assortiment.

Push Sports Patellabrace

Push Sports Patellabrace

Deze patella brace is zeer geschikt bij klachten aan de knieschijfpees, een peesontsteking of ‘jumpers knee’. De Push Sports Patellabrace  geeft gericht druk op de knieschijfpees en zorgt zo voor minder klachten. Deze patella brace heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding en is ook ons best verkochte model.

Push-med-Patellabrace

Push Med Patellabrace

Op zoek naar een Top model. Dan is de Push Med Patellabrace de juiste brace om kniepeesklachten te verlichten. Deze brace is van het merk Push en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

lp-769-kniebrace-patellabrace-zwart

LP Patellabrace 769

De LP Patellabrace 769 Zwart of LP Patellabrace 769 Blauw zijn onze instapmodellen. De mate van druk op de patellapees is gemakkelijk in te stellen en biedt verlichting bij klachten aan de kniepees.

Wanneer draag je een patella brace?

U draagt een patella brace bij klachten aan de knieschijfpees, zoals een jumpers knee of osgood schlatter. Wij adviseren de brace met name te dragen tijdens belastende activiteiten, zoals sport of zwaar lichamelijk werk. Tijdens de belastende activiteiten komt een patellabrace tot zijn recht.

Welke maat patella brace heb ik nodig?

De patella braces zij een onsize fits all en kan zowel om de rechter als de linker knie worden gedragen.

Hoe kies ik een de juiste patellabrace?

Wij hebben een ruim assortiment en ze doen allemaal goed hun werk. Het verschil zit hem met name in de kwaliteit, duurzaamheid en materiaal van de verschillende braces.

Hoelang kan ik een brace voor de patella dragen?

De brace kan voor langere periode worden gedragen. Als u bijvoorbeeld een intensieve sport beoefent waarin u veel moet draaien of springen, kan de patellabrace zomaar een vast onderdeel van uw sportuitrusting worden. Dat zal in het begin wennen zijn, maar op den duur zien veel gebruikers het nut er van in.

Advies van een fysiotherapeut

Heeft u vragen over een patella brace of wilt u weten welke kniebrace het beste bij uw klacht past? Vraag dan gerust om advies.